Selecteer een pagina

Workshop Tai Chi Waaier

 

Workshop Waaier

Speciale Vriendin aanbieding: samen met je vriendin naar deze workshop en betaal maar € 25,- voor twee personen i.p.v. € 50,-, dus je vriendin kan gratis mee!

Zaterdag 13 april, van 10.00 tot 12.00, organiseert Tai Chi Nederland in Winschoten voor Vriendin een speciale workshop. Een echte ‘Doe’ workshop om het gezond en gracieus bewegen met de waaier uit te proberen!

De waaiervorm volgt de principes van Tai Chi, maar juist deze waaier maakt de bewegingen extra geschikt voor het ontwikkelen van balans, het bewust worden van je lichaam en het ontdekken van de ronde bewegingen die we binnen en buiten ons lichaam steeds maken bij Tai Chi. Je kunt er dus veel van opsteken!

Het extra element van het openen en sluiten van de waaier maakt het allemaal nog spectaculairder, en reden om de waaiervorm echte zelf eens uit te proberen. Ook als beginner!

Werken met de waaier is het samenkomen van bewegen en gezondheid met plezier en spel. Iets waar iedereen veel voldoening uit kan halen. Kom langs, met je vriendin, en probeer het uit!

Meld je aan!